Η Νάπολι βρήκε το νέο της πουλέν! Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να κερδίσει όλους τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας. Σε σημείο να γίνει σύνθημα που παραπέμπει στον Μαραντόνα!

Η Νάπολι βρήκε το νέο της πουλέν! Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να κερδίσει όλους τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας. Σε σημείο να γίνει σύνθημα που παραπέμπει στον Μαραντόνα!

Στην Νάπολι ξέρουν να αγαπούν και οι παίκτες νιώθουν κομμάτι της οικογένειας πολύ γρήγορα. Όταν μάλιστα αποδίδουν και καλό ποδόσφαιρο η λατρεία πάει σε άλλο επίπεδο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια! Το next big thing του γεωργιανού ποδοσφαίρου έκανε επιτέλους το μεγάλο βήμα που περίμεναν όλοι. Είναι μόλις 21 ετών αλλά ήδη η ποδοσφαιρική Ευρώπη γνώριζε για το μεγάλο ταλέντο του.

Η Νάπολι ήταν αυτή τελικά που τον “άρπαξε” με 10 εκατομμύρια ευρώ από την Δυναμό Μπατούμι. Εκτός από την ομάδα της πατρίδας του ο Γεωργιανός άσος στο παρελθόν έβγαζε το ψωμί του στη Ρωσία και τις Ρουμπίν Καζάν και Λοκομοτίβ Μόσχας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSC Napoli (@officialsscnapoli)

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία επίσπευσε τα μελλοντικά του σχέδια. Λίγους μήνες αργότερα η Νάπολι αποδείχθηκε η Ιθάκη του.

Όχι μόνο γιατί βρήκε θέση σε μια TOP ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά και γιατί έκανε με το καλημέρα τον κόσμο να τον λατρέψει!

Έχει πετύχει ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ σε 5 αγωνιστικές αλλά η μεγαλύτερη νίκη του δεν είναι αυτή! Οι οπαδοί της Νάπολι τον θαυμάζουν και ήθελαν να καθιερώσουν μια νέα “τάση” στην πόλη για τον Γεωργιανό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khvicha Kvaratskhelia (@kvara7)

Έτσι λάνσαραν ένα παρατσούκλι που έχει άρωμα Μαραντόνα. Το “Κβαραντόνα” ηχεί δυνατά στα ποδοσφαιρικά στέκια της Νάπολη και ο νεαρός ήρωας νιώθει ιδιαίτερη τιμή!

“Προφανώς μου αρέσει το παρατσούκλι. Με τιμά πολύ, σίγουρα δεν πρόκειται να πλησιάσω ούτε στο ελάχιστο τον Μαραντόνα αλλά θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο”!

Ο Κβαρατσχέλια κάνει σήμερα ντεμπούτο και στο Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ! Η διοργάνωση των αστέρων στην οποία ο 21χρονος είναι έτοιμος να δώσει πολλές παραστάσεις!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ