Ο Μπρούνο Φελίπε (Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα) είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στην φετινή Σέριφ. Στους ομίλους του Champions League. Κόντρα στα μεγαθήρια και τα μεγάλα μπάτζετ. Ο ποδοσφαριστής των Μολδαβών. Που έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Άρη και του Ολυμπιακού. Δεν τα βρήκε πάντα εύκολα […]

Ο Μπρούνο Φελίπε (Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα) είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στην φετινή Σέριφ. Στους ομίλους του Champions League. Κόντρα στα μεγαθήρια και τα μεγάλα μπάτζετ.

Ο ποδοσφαριστής των Μολδαβών. Που έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Άρη και του Ολυμπιακού. Δεν τα βρήκε πάντα εύκολα στην καριέρα του.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ο παίκτης μίλησε σε συνέντευξη του για τις δυσκολίες που πέρασε ερχόμενος στην Ευρώπη.

«Δούλεψα ως φορτηγατζής και σε εταιρεία καθαρισμού. Έκανα μόνος μου προπόνηση στις 7 το πρωί. Έπαιζα στους δρόμους, ήταν δύσκολα. Όμως είπα στη μητέρα μου πως μια μέρα θα ερχόμουν στην Ευρώπη» ανέφερε αρχικά.

«Το 2015 ο φίλος μου και νυν ατζέντης μου, Κάιο, με προσκάλεσε σε ένα τουρνουά και ανάμεσα στο κοινό ήταν ένας εκπρόσωπος της Αούστρια Λουστενάου, ομάδα Β’ κατηγορίας.

Πήγα μόνος και άφραγκος στην Αυστρία. Με πλήρωναν 500 ευρώ τον μήνα και έμενα με την οικογένεια. Με τη Β ομάδα έβαλα 11 γκολ σε 15 ματς και ο πρόεδρος μου έκανε συμβόλαιο στα 21 μου» είπε για το πώς ήρθε στην Ευρώπη.”

Στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας έχει 6 συμμετοχές με 2 γκολ και μια ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ