Η Ρόμα καλύτερα διαβασμένη πριν κλείσει το πρώτο μέρος πήρε προβάδισμα νίκης.

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα 2-1: Με τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης συνεχίστηκε την Πέμπτη (07/04) το Europa Conference League.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 14/04. Η Μπόντο Γκλιμτ τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ρόμα στο «Aspmyra Stadion». Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους. Τις προηγούμενες δύο οι Νορβηγοί κέρδισαν με 6-1 εντός και ήρθαν ισόπαλοι, 2-2, εκτός.

Η Ρόμα καλύτερα διαβασμένη πριν κλείσει το πρώτο μέρος πήρε προβάδισμα νίκης. Οι ‘τζιαλορόσι’ με ωραία επιθετική ανάπτυξη έφτασαν στο γκολ.

Ποιο συγκεκριμένα στο 43′ ο Μικιταριάν έδωσε μια όμορφη πάσα στα πόδια του Πελεγκρίνι και αυτός έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην κορυφή της εστίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το δώρο και βρήκαν την απάντηση.

Στο 56′ η μπάλα στον Ulrik Saltnes που έπιασε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Λάθος υπολογισμός του Ρουί Πατρίσιο και ενώ η μπάλα ερχόταν με χαμηλή ταχύτητα προς το μέρος του, του έφυγε μέσα από τα χέρια.

Ολική ανατροπή στο 89′. Φοβερή φάση! Ο Amahl Pellegrino εκτέλεσε ένα φάουλ και έκανε μια σέντρα στην μικρή περιοχή. Ο Hugo Vetlesen βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα. Ο Rui Patricio δεν μπόρεσε να αντιδράσει αρκετά γρήγορα και τελικό σκορ 2:1.

Προβάδισμα πρόκρισης για την εκπληκτική Νορβηγική ομάδα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ