Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Στον ΠΑΟΚ έμαθε ότι δεν πρέπει να παίζει απλά καλά»

Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Στον ΠΑΟΚ έμαθε ότι δεν πρέπει να παίζει απλά καλά» –

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην De Telegraaf για την επικείμενη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ στον Άγιαξ, καθώς υπήρξαν για χρόνια συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Από αυτή τη μετακίνηση βγαίνει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, αφού διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης για τον Άγγλο φορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Είναι πρόθυμος να μάθει και είναι τεράστιος φαν του ποδοσφαίρου. Του αρέσουν οι παλιοί επιθετικοί. Όταν ήμασταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βλέπαμε για ώρες βίντεο των Τέντι Σέριγχαμ, Αντρέι Σεβτσένκο, Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Έπειτα κοιτούσε τα τελειώματα τους και το πως κινούνται στις γραμμές. Ήταν ένα τέτοιο παιδί. Ήθελε να γίνεται πάντα καλύτερος. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο όμως.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν ένας παίκτης που ήθελε να ντριμπλάρει, όμως ο προπονητής μας επέμενε ότι έπρεπε να προπονηθεί στα τελειώματα. Είχα πολλές συζητήσεις μαζί του για το πώς θα βάλει περισσότερα γκολ. Στον ΠΑΟΚ έμαθε το να παίζει με άνδρες και ότι δεν πρέπει να παίζει απλά καλά αλλά να είναι παραγωγικός.
Διάβασα ότι ο Πιερ φαν Χόιντονκ είπε ότι ο Τσούμπα είναι καλός με το κεφάλι. Λοιπόν, αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Δεν ξέρω πολλούς τύπους που να μπορούν να παίξουν με το κεφάλι καλύτερα.

Ο Τσούμπα προέρχεται από τη σχολή της Άρσεναλ και νομίζω ότι είναι συγκρίσιμη με τη σχολή του Άγιαξ. Και οι δύο ομάδες αγαπούν την κατοχή. Νομίζω ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον Άγιαξ. Με την προσωπικότητά του, αλλά ουσιαστικά από όλες τις απόψεις. Επίσης και για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Θα δείτε, στην Ολλανδία δεν υπήρξαν πολλοί παίκτες με τέτοιο ύψος που να είναι τόσο γρήγοροι. Ο Τσούμπα είναι ένα αγόρι που χρειάζεται λίγη αυτοπεποίθηση, οπότε δώστε του λίγο χρόνο».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ