Ρέει ακόμα το αίμα στο Camp Nou από τις πολλαπλές πληγές που έχει δεχτεί η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Σημαντικό θέμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου αποτελεί το αν ο δεκαοχτάχρονος Πέδρο Γκονθάλες Λόπες θα υπογράψει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έχει δείξει πολλές φορές την στήριξη […]

Ρέει ακόμα το αίμα στο Camp Nou από τις πολλαπλές πληγές που έχει δεχτεί η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Σημαντικό θέμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου αποτελεί το αν ο δεκαοχτάχρονος Πέδρο Γκονθάλες Λόπες θα υπογράψει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έχει δείξει πολλές φορές την στήριξη του προς τον νεαρό και επιθυμεί, όπως και ο σύλλογος, να τον δει να κρατά το στυλό. Η απόφαση πέφτει σχεδόν αποκλειστικά στον νεαρό χαφ. O οποίος δέχεται μια πρόταση χρηματική την οποία θα μπορούσε να δεχτεί και από άλλους συλλόγους.

Θα επικρατήσει η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα ή θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του ο Πέδρι; Όλα δείχνουν να τείνουν προς το μέρος του μεγάλου συλλόγου και πως είναι θέμα να πει ο μικρός το «ναι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ