Περισσότεροι από 90.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Καμπ Νου».

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» και την κέρδισε με 5-2, με τον αγώνα να παρακολουθούν περισσότεροι από 90.000 θεατές! Συγκεκριμένα, 91.533.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο προημιτελικό του γυναικείου Champions League σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων για αγώνα γυναικών.

Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στο «Γιόχαν Κρόιφ», χωρητικότητας μόλις 6.000 θεατών. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης κινητικότητας από τους φιλάθλους «μετακόμισε» στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανές επικράτησαν με 3-1 στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο κόσμος τους… τρελάθηκε και μόνο τις πρώτες 48 ώρες «εξαφάνισε» 50.000 εισιτήρια.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ εισιτηρίων, με συνολικά 90.195, σημειώθηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 1990 στο «Rose Bowl», στο ματς των ΗΠΑ με την Κίνα.

Πρόκειται, μάλιστα, για τον μόλις δεύτερο επίσημο αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου που γίνεται στο εν λόγω γήπεδο. Ωστόσο, ο πρώτος ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

H αναμέτρηση ξεκίνησε με τρομερό γκολ της Μαρία Λεόν, που θα ζήλευαν και άνδρες!

Οι φιλοξενούμενες, όμως, αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Όλγα Καρμόνα στο 16’.

Ο ρυθμός έπεσε μέχρι το ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος οι δύο αντίπαλοι πήραν «φωτιά». Η Κλαούντια Σορνόσα στο 48’ έφερε σε θέση οδηγού τη «βασίλισσα».

Η συνέχεια, όμως, άνηκε στις «μπλαουγκράνα». Η Αϊτάνα Μπονμάτι στο 52’, η Κλόντια Πίνα στο 55’, η Αλέξια Πουτέγιας στο 62’ και η Καρολίν Γκράχαμ Χάνσεν στο 70’ «κλείδωσαν» τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ