Είχαμε πρεμιέρα για την τρίτη φετινή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα.

Μια ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση στο Καμπ Νου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι, με φιλανθρωπικό σκοπό. Όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν θα πάνε για τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS ).

Κόπηκαν περισσότερα από 91.000 εισιτήρια. 




Μπαρτσελόνα: Ινιάκι Πένια, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Κουντέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κεσιέ, Ντε Γιονγκ, Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ, Ραφίνια
Μάντσεστερ Σίτι: Μορένο, Γουόλκερ, Ντίας, Γκόμες, Λιούις, Φίλιπς, Μπερνάντο Σίλβα, Πάλμερ, Μαχρέζ, Φόντεν, Άλβαρεζ

Ο παλιός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, έχει την συγκεκριμένη νόσο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν αρχίσει ο αγώνας.

“Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ένα ευχαριστώ στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι για την ευαισθησία που έδειξαν. Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε εδώ και σε όσους προσφέρουν χρήματα μέσα από το διαδίκτυο για εμάς που είμαστε εδώ και ανήκουμε στην ομάδα του ALS και θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε”

Είχαμε πρεμιέρα για την τρίτη φετινή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ επέστρεψε στο δεύτερο σπίτι του.

Το καλωσόρισμα της Μπαρτσελόνα στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Χωρίς άγχος και σκοπιμότητες οι δύο ομάδες και οι μια ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν τα πλάνα τους.

Στο 5΄η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Κεσιέ, αλλά στο 21΄είχαμε σκορ για την Σίτι. Τραγικό λάθος από τον Πένια και ο Άλβαρεζ δεν το άφησε να πάει χαμένο. Από σέντρα του Γκόμες ο Πένια έχασε την μπάλα και ο Αλβάρεζ την έσπρωξε στα δίχτυα.




Στο 29΄γρήγορη απάντηση από την Μπαρτσελόνα. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα στρώθηκε στον Ομπαμεγιάνγκ μέσα στην περιοχή από την δεξιά πλευρά και έκανε σουτ και η μπάλα να χάνεται από τον Ορτέγκα και να καταλήγει στα δίχτυα του.




Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, κάτι που σε φιλικό αγώνα και μάλιστα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ήταν αναμενόμενο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ένα γκολ η κάθε μια.

Με διπλή ευκαιρία ξεκίνησε το 2ο μέρος όταν στο 49′ ο Άλβαρεζ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Πένια αλλά απέτυχε να το κερδίσει σε δύο φορές.

Ολική ανατροπή από Μπαρτσελόνα που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 66′. Μετά από ένα λάθος του Ντε Μπρόινε, ο Ντε Γιονγκ  κατάφερε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.




Άμεση η απάντηση για την Σίτι στο 70′. Ένας συνδυασμός όνειρο και κυριολεκτικά έκρυψε την μπάλα και ο Κανσέλο να δίνει πάρε βάλε στον Πάλμερ, και από κοντά έκανε το 2-2 .




Τα γκολ έπεφταν βροχή και στο 79′ εκ νέου προβάδισμα για Μπαρτσελόνα. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο γύρισε την μπάλα και ο Μέμφις Ντεπάι έκανε το 3-2.




Λίγο πριν το τέλος παραλιγο να είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Ο Εμπέτε χτύπησε στο κεφάλι σε μονομαχία με τον Κρίστενσεν, αλλά όπως φάνηκε λίγο αργότερα έληξε ο συναγερμός.  Κολάρο για προληπτικούς λόγους και αποχώρησε με το φορείο. 

Στο 90+9 είχαμε την ισοφάριση από την Σίτι με τον Μαχρέζ. Ο Κρίστενσεν πάνω στον βηματισμό του ανέτρεψε τον Χάαλαντ και το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Μαχρέζ.

Απολαυστικός σε γκολ αγώνας και μικρή σημασία έχει ποια ομάδα κέρδισε. Είδαμε ορισμένες όμορφες στιγμές που μας αποζημίωσαν, όσους το είδαμε από την τηλεόραση, και σίγουρα θα ενθουσιάστηκαν όσοι το είδαν από κοντά.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ