Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρόυνται από την «κατάρα» των τραυματισμών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ανσού Φατί. Ο νεαρός επιθετικός της Μπαρτσελόνα , επέστρεψε στον αγώνα των «μπλαουγκράνα» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa Del Rey, μετά από τρίμην απουσία. Η χαρά του γρήγορα μετατράπηκε σε λύπη και στενοχώρια γιατί ο άσσος της […]

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρόυνται από την «κατάρα» των τραυματισμών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ανσού Φατί. Ο νεαρός επιθετικός της Μπαρτσελόνα , επέστρεψε στον αγώνα των «μπλαουγκράνα» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa Del Rey, μετά από τρίμην απουσία.

Η χαρά του γρήγορα μετατράπηκε σε λύπη και στενοχώρια γιατί ο άσσος της ισπανικής ομάδας αποχώρησε από το ματς τραυματίας και με δάκρυα στα μάτια.

Ο Τσάβι τον πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο αγώνας οδηγήγηθηκε στην παράταση και  κατά τη διάρκεια του έξτρα χρόνου ο Φατί σε μία φάση που δεν ήταν επικίνδυνη ένιωσε το πόδι του κάπως περίεργα. Κατάλαβε ότι δεν ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα. Ο Ισπανός τον αντικατέστηκε με τον Ντεστ στο 96ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο 19χρονος επιθετικός έχει τραυματιστεί στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», θα χρειαστεί να απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες. Μάλιστα αν ο Ισπανός περάσει την πόρτα του χειρουγείου η απουσία του από τα γήπεδα θα διαρκέσει τρεις μήνες.

Fati can be operated on due to an injury to the biceps femoris🙏

Barça doctors and coaches are in favor, the decision will be made after discussion with Ansu’s parents#FCBarcelona #Fati pic.twitter.com/qe1omkytHo

— RatingBet (@rating_bet) January 22, 2022

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ