Ο αγώνας ξεκίνησε με σύννεφα για την Μπάγερν, αφού η τίμια φιλοξενούμενη πήρε προβάδισμα στο σκορ και έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια.

Η 1η με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος συναντήθηκαν για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στην Αλιάνζ Αρένα.  Μπάγερν εναντίον της Γκρόιτερ Φιρτ.

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να βλέπουμε την Μπάγερν να τρώει 4 γκολ από ημίχρονο και μάλιστα με ανατροπή. Ναι αλλά έγινε την προηγούμενη αγωνιστική. Και από ποια ομάδα; Από την τίμια Μπόχουμ, που βρήκε και της έδωσε καταλάβει πόσο ωραία είναι όταν τρως 4-5 μπαλάκια στον αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με σύννεφα για την Μπάγερν, αφού η τίμια φιλοξενούμενη πήρε προβάδισμα στο σκορ και έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, και ενάντια στην ροή του αγώνα στο 43ο λεπτό ο Branimir Hrgota  εκτέλεσε φάουλ από την άκρη της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε κάποιον αμυντικό και άλλαξε πορεία αφήνοντας άγαλμα τον Sven Ulreich και είχαμε το 0-1.

Η γηπεδούχος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε την απάντηση. Τρία λεπτά μετά την σέντρα Γκολ! ο Robert Lewandowski ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και με ευκολία βρήκε την ισοφάριση. Το γκολ ελέγχθηκε και με το VAR.

Στο 61′ είχαμε την ολική ανατροπή. Ο Sebastian Griesbeck κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, και με αυτογκόλ η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα στον αγώνα.

Τριπλασίασε τα τέρματα της η γηπεδούχος στο 83΄. Από κόρνερ ο Niklas Sule κέρδισε μια εύκολη κεφαλιά και στην συνέχεια ο Robert Lewandowski απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Τελικά είχαμε καρέ στα χασομέρια του αγώνα. Στο 91′ ο Serge Gnabry έδωσε την μπάλα στον Eric Maxim Choupo-Moting  ο οποίος έκανε ένα χαμηλό σουτ από κοντά που κατέληξε στα δίχτυα, αφήνοντας τον τερματοφύλακα κάγκελο. 4-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ