Απόψε ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος  στην Bundesliga και κάναμε ποδαρικό με  το παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Η Μπάγερν, όπως αναμενόταν, είναι κυρίαρχη για ακόμη μία σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα και στον πρώτο γύρο έκανε περίπατο μαζεύοντας 43 βαθμούς. Το 2022 πάντως βρήκε τους Βαυαρούς αντιμέτωπους με την πανδημία του κορονοϊού. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας […]

Απόψε ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος  στην Bundesliga και κάναμε ποδαρικό με  το παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Η Μπάγερν, όπως αναμενόταν, είναι κυρίαρχη για ακόμη μία σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα και στον πρώτο γύρο έκανε περίπατο μαζεύοντας 43 βαθμούς. Το 2022 πάντως βρήκε τους Βαυαρούς αντιμέτωπους με την πανδημία του κορονοϊού.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει εννιά ενεργά κρούσματα στις τάξεις της και ως εκ τούτου έκανε ποδαρικό στο νέο έτος αποδεκατισμένη. Αν συνυπολογίσουμε τους τραυματίες και τους απόντες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η Μπάγερν μέτρησε απόψε 13 απουσίες!

Από νωρίς ο συνήθης ύποπτος χτύπησε για την Μπάγερν. Ο Μίλερ τροφοδότησε τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή. Ο Πολωνός ήταν με πλάτη στην εστία, με ωραία κίνησε έφερε το κορμί του προς αυτήν και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση ήρθε άμεσα. Η Γκλάντμπαχ αναπτύχθηκε ωραία από τα δεξιά και έπειτα από σέντρα από τα πλάγια και παιδαριώδη λάθη στην άμυνα της Μπάγερν, η μπάλα στρώθηκε στον Νόιχαουζ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

2 λεπτα αργότερα ο Γκίντερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Λάινερ πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά, έβαλε τα πουλάρια σε θέση οδηγού στο ματς.

Στην συνέχεια η Μπάγερν πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και η Γκλαντμπαχ πηρε ακομη μια νίκη επί των Βαυαρών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ