Το Μουντιάλ του Κατάρ είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Η πλειονότητα του φίλαθλου κόσμου του ποδοσφαίρου ανυπομονεί να το παρακολουθήσει. Ωστόσο, είναι και εκείνοι που δε θέλουν να το δουν. Ο Ερίκ Καντονά,  μίλησε στη Daily Mail και αποκάλυψε ότι […]

Το Μουντιάλ του Κατάρ είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Η πλειονότητα του φίλαθλου κόσμου του ποδοσφαίρου ανυπομονεί να το παρακολουθήσει. Ωστόσο, είναι και εκείνοι που δε θέλουν να το δουν. Ο Ερίκ Καντονά,  μίλησε στη Daily Mail και αποκάλυψε ότι δε θα το δει. Το θεωρεί υποκρισία, όπως υποστήριξε ο θρύλος του ποδοσφαίρου!

«Τις τελευταίες δεκαετίας έχουν φιλοξενηθεί διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή τα Μουντιάλ, σε χώρες που αναπτύσσονται όπως η Ρωσία ή η Κίνα. Όμως το Κατάρ δεν είναι χώρα του ποδοσφαίρου. Ούτε είμαι αντίθετος στο να φιλοξενούν το Μουντιάλ χώρες όπου υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης και προώθησης του ποδοσφαίρου όπως η Αφρική ή η ΗΠΑ τη δεκαετία του ’90», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

«Όμως, στο Κατάρ, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική. Όλα γίνονται για τα λεφτά νομίζω. Τους νοιάζουν μόνο τα χρήματα. Ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκαν τους εργάτες που έχτισαν τα γήπεδα είναι φρικτός. Έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι κι εμείς θα πανηγυρίσουμε για το Μουντιάλ;» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Ερίκ Καντονά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα