Η γκρίνια του Μο Σαλάχ έφθασε στο «αμήν» τον διαιτητή του τελικού του Κόπα Άφρικα.

Ωραίο και συνάμα παράξενο σκηνικό έλαβε χώρα στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Πρωταγωνιστές ήταν ο διαιτητής του αγώνα και ο Μο Σαλάχ. Λίγο η ένταση λίγο η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου είχαν ως αποτέλεσμα την «γκρίνια» του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Στο 36ο λεπτό του τελικού του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Αίγυπτο, συνέβη το παράξενο σκηνικό που σας προαναφέραμε. Ο Σαλάχ έκανε πολύ σκληρό μαρκάρισμα, διπλό μάλιστα στον συμπαίκτη του στην αγγλική ομάδα, Σαντιό Μανέ.

Ήταν πολύ επικίνδυνο, που θα μπορούσε να του κόψει την καριέρα. Ο διαιτητής του αγώνα, Βίκτορ Γκόμες έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Αιγύπτιο επιθετικό. Μια απόφαση που δεν του άρεσε καθόλου. Έτσι, ξεκίνησε τα συνεχόμενα  παράπονα στον ρέφερι. Η γκρίνια του 29χρονου επιθετικού για τον πειθαρχικό έλεγχο έφερε την απόγνωση  του διαιτητή. Ο Βίκτος Γκόμες δε μπόρεσε να το διαχειριστεί άλλο και έτσι αποφάσισε να δώσει τη σφυρίχτρα και την κάρτα στον Σαλάχ για να διευθύνει αυτός το ματς. Αν μη τι άλλο από τα highlights του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ