Το MLS αρχίζει ανεξάρτητες έρευνες για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι υποθέσεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την ίδια την ομάδα. Ο λόγος γίνεται για δυο πρώην προπονητές, τους Μπιράρντα και Μπάσμπι. Ο Μπιράρντα από την μεριά του, έχει πολλές καταγγελίες και αρκετές για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα, ερευνάτε για την περίοδο 1988-2008. Ο ίδιος αποχώρησε […]

Το MLS αρχίζει ανεξάρτητες έρευνες για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι υποθέσεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την ίδια την ομάδα.

Ο λόγος γίνεται για δυο πρώην προπονητές, τους Μπιράρντα και Μπάσμπι.

Ο Μπιράρντα από την μεριά του, έχει πολλές καταγγελίες και αρκετές για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα, ερευνάτε για την περίοδο 1988-2008. Ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα του το 2008 ύστερα από “συμφωνία” με την ίδια την ομάδα, μετά από τις καταγγελίες προς αυτόν.

Πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις!

Ο πρώην παίχτρια Μάλορι Ιβοξ έδωσε μία συνέντευξη. Αποκάλυψε πως ο προπονητής της ομάδας του Βανκούβερ στην διάρκεια 2010-2011, Μπάσμπι, της έκανε σεξουαλικές προβολές όταν ήταν μάνατζερ της ομάδας. Ο Μπάσμπι απολύθηκε ως προπονητής της εθνικής ομάδας της Τζαμάικα την προηγούμενη εβδομάδα μετά την συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Από την μεριά του το Βανκούβερ απολογήθηκε για τον τρόπο που χειρίστηκε της καταγγελίες και δήλωσε αναλυτικά. “Τα στελέχη του συλλόγου ενημερώθηκαν στο τέλος της σεζόν του 2011. Ζήτησαν αμέσως τις υπηρεσίες ενός ανεξάρτητου διαμεσολαβητή για να επιβλέπει μια έρευνα για αυτό το θέμα. Έχουμε μάθει από τότε ότι η έρευνα δεν κατάφερε να αποδείξει ορισμένους από τους ισχυρισμούς που αποκαλύφθηκαν αυτήν την εβδομάδα”.

Αυτή η έρευνα ξεκινάει σε μία περίοδο που όλο και περισσότερα σκάνδαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Το MLS να προσπαθεί να βρει την αλήθεια ώστε οι υπεύθυνοι να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι