Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ένας αρκετά δαιμόνιος ατζέντης, ο οποίος πλέον εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο 54χρονος μεγαλομάνατζερ έφερε κοντά του τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μάριο Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο, Πολ Πογκμπά, επιπλέον τους Ντε Λιχτ και Χάαλαντ. Με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του να… φουσκώνουν, όσο δεν πάει! Αλλά ο διάσημος ατζέντης στις […]

Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ένας αρκετά δαιμόνιος ατζέντης, ο οποίος πλέον εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 54χρονος μεγαλομάνατζερ έφερε κοντά του τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μάριο Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο, Πολ Πογκμπά, επιπλέον τους Ντε Λιχτ και Χάαλαντ. Με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του να… φουσκώνουν, όσο δεν πάει!

Αλλά ο διάσημος ατζέντης στις 12 Ιανουαρίου μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλ» του Μιλάνου με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες. Αναγκάστηκε να κάνει πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση αλλά τέλος καλό όλα καλά για τον μεγαλομάνατζερ.

Ξεπέρασε το πρόβλημα και από την Παρασκευή 21/01 βρίσκεται στο σπίτι του στο Μόντε Κάρλο για το στάδιο της ανάρρωσης, σύμφωνα με την «Corrierre Dello Sport»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик