Ο λαός θέλει γκολ και η Μπάγερν χαρίζει απλόχερα αυτό το προνόμιο που λίγες ομάδες στην Ευρώπη διαθέτουν με τέτοια συνέπεια!

Ο λαός θέλει γκολ και η Μπάγερν χαρίζει απλόχερα αυτό το προνόμιο που λίγες ομάδες στην Ευρώπη διαθέτουν με τέτοια συνέπεια!

Στο ερώτημα επίθεση ή άμυνα ο κόσμος επιλέγει το θέαμα! Και η ομάδα που σκοράρει περισσότερο θέλγει το ποδοσφαιρικό κοινό. Αυτός ο διαχρονικός κανόνας δεν σου εξασφαλίζει τρόπαια αλλά αναγνώριση σε ένα σημαντικό τομέα.

Έχουμε διανύσει 2,5 μήνες δράσης και υπάρχει μια ομάδα που δείχνει άγριες διαθέσεις στην παραγωγικότητα, όσο και αν “πληγώθηκε” επιθετικά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Για την Μπάγερν ήταν ένα καλό στοίχημα πως θα μείνει ανεπηρέαστη στο σκοράρισμα με την φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε αλλά βρίσκει με την ίδια ευχέρεια το δρόμο προς τα δίχτυα. Και αυτό είναι δήλωση περί νοοτροπίας στον βαυαρικό σύλλογο!

Η ομάδα του Νάγκελσμαν λοιπόν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 53 φορές σε 16 παιχνίδια, ήτοι σκοράρει 3.4 γκολ ανά ματς! Σίγουρα εντυπωσιακό νούμερο που την ανεβάζει στην κορυφή της Ευρώπης στον συγκεκριμένο τομέα και δείχνει πως το DNA δεν αλλάζει εύκολα!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ