Ο Σάντρο Τονάλι βαδίζει στα χνάρια του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Σάντρο Τονάλι μάλλον είχε ως πρότυπο των Τζενάρο Γκατούζο! Ο Ιταλός μέσος της Μίλαν είναι πολύ παθιασμένος όταν αγωνίζεται. Όπως ήταν άλλωστε και ο πρώην Ιταλός αμυντικός.

Μια ακόμα περίπτωση που αποδεικνύει τον «θερμόαιμο» Ιταλό των «ροσονέρι» είναι το σκηνικό στην αναμέτρηση του ιταλικού ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν. Κρατήθηκε μέχρι το φινάλε το αγώνα περίπου. Ωστόσο, εκεί λίγο πριν το τέλος του ματς ο 21 ετών μέσος τα «πήρε».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τεό Ερνάντες βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Τότε, ο  Ντένζελ Ντάμφρις που βρισκόταν πάνω από τον Γάλλο αριστερό μπακ, προσφέρθηκε να τον σηκώσει. Ο 24χρονος δεν μπορούσε να σηκωθεί ακι τότε ο αντίπαλός του προσπάθησε να το κάνει παρά τη θέλησή του.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο συμπαίκτης του,  Σάντρο Τονάλι! Ο Ιταλός μέσος έσπευσε πάνω από τον Ερνάντες για να τον υπερασπιστεί. Εκεί είναι που «άναψαν» τα αίματα. Ο Ολλανδός φάνηκε να μην  παίρνει από λόγια. Αμέσως ο 21 ετών μέσος της Μίλαν, άλλαξε τακτική. Του είπε κάποια «γαλλικά» τον έσπρωξε από το σημείο και ο Ντάμφρις τι να έκανε; Απομακρύνθηκε…

SANDRO TONALI😍🔴⚫️ pic.twitter.com/TQlgtNc0x8

— Pietro Balzano Prota (@PBPcalcio) February 6, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ