Αυτό το ματς του ξυπνά... εφιάλτες! Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του, ένας αποκλεισμός ωστόσο τον πλήγωσε πολύ.

Αυτό το ματς του ξυπνά… εφιάλτες! Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του, ένας αποκλεισμός ωστόσο τον πλήγωσε πολύ.

Η περσινή σεζόν ήταν μεταβατική για τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Μακριά από την Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά αλλά η επιτυχία είναι συνδεδεμένη με το όνομά του. Κανείς δεν θέλει να χάνει, πόσο μάλλον ο Μέσι που είναι “Μίδας” στα πάντα.

Η χρονιά δεν αποδείχθηκε πετυχημένη για την Παρί Σ.Ζ, το ίδιο και για τον Αργεντινό. Η ομάδα του Ποτσετίνο έχασε το Champions League, μένοντας έξω από την φάση των 16. Οι μεγάλες αστέρες θύμωσαν με αυτό τον αποκλεισμό και περισσότερο ο Μέσι.

Οι Παριζιάνοι έμειναν εκτός από την Ρεάλ που πέτυχε μοναδική ανατροπή (μία από τις πολλές). Ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός ενόχλησε αρκετά τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο που δηλώνει πως μέχρι σήμερα αυτό το ματς του προκαλεί… εφιάλτες!

«Ήταν πολύ δύσκολος και πολύ βαρύς ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης την περσινή σεζόν στο Champions League. Σχεδόν… εφιαλτικός θα έλεγα… Και αυτό γιατί μείναμε εκτός συνέχειας για λίγο. Τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτό είναι πάντα που στο τέλος πονάει»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ