Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να σαρώνει και πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει και βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στην αναμέτρηση με τη Μονακό έστησαν ένα μίνι… πάρτι, ενώ φορούσαν φανέλα με χρυσές πινελιές προς τιμήν του Αργεντινού… μάγου. Η φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα […]

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να σαρώνει και πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει και βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στην αναμέτρηση με τη Μονακό έστησαν ένα μίνι… πάρτι, ενώ φορούσαν φανέλα με χρυσές πινελιές προς τιμήν του Αργεντινού… μάγου.

Η φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα με τη Μονακό ήταν αφιερωμένη στον Λιονέλ Μέσι. Οι παίκτες της γαλλικής ομάδας φόρεσαν εμφάνιση με χρυσά γράμματα, η οποία παρέπεμπε στον Αργεντινό, που πήρε την 7η Χρυσή Μπάλα.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα και τα νούμερα ήταν σε χρυσή απόχρωση. Μ΄αυτήν την κίνηση οι Παριζιάνοι τίμησαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Για την ιστορία η Παρί επικράτησε της Μονακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ