Υψηλές παρουσίες θα παρευρεθούν στο γάμο του 28άχρονου επιθετικού μέσου της Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Πέλκας διανύει τις τελευταίες ημέρες του ως εργένης. Σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα.

Πρόκειται για την κόρη του πρώην υπουργού, Δημήτρη Μάρδα, επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο πατέρας του, Πρόδρομος, μίλησε για το επικείμενο ευτυχές γεγονός, εξηγώντας πως καλεσμένοι θα είναι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Ιβάν Σαββίδης.

Παράλληλα, αναμένεται να δώσουν το παρών πρώην και νυν συμπαίκτες του από τη Φενέρμπαχτσε και τον ΠΑΟΚ, όπως και την Εθνική Ελλάδας.

«Μου είπαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ότι θα διοργανώσουν και αυτοί μια έκπληξη για τον γάμο των παιδιών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την πρόσφατη συνάντηση του γιου του με τον Αλέξη Τσίπρα, στην Κωνσταντινούπολη, πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ήταν καλεσμένος του Οικουμενικού Πατριάρχη κι αφού είδε τον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε ένα δείπνο. Είναι ποδοσφαιρόφιλος άνθρωπος και φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ ωραίος τύπος, για πρώην πρωθυπουργός. Είναι χαλαρός, απλός».

Αποκάλυψε, μάλιστα: «Ο Τσίπρας είπε στον Πέλκα ότι “Μας είχες πικράνει πολύ, Δημήτρη, με τον ΠΑΟΚ». Στο μέλλον θα δούμε εάν θα του κάνει πρόταση να κατέβει στην πολιτική».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ