Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε ένα εύκολο τρίποντο.

Η Λάτσιο αντιμετώπισε τη Τζένοα στο Λουίτζι Φεράρις στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A, και δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στην επικράτηση.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε ένα εύκολο τρίποντο. Βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, και η Τζένοα προτελευταία και στο -3 από την παραμονή της.

Μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα, και στο 31′ του πρώτου μέρους βρήκε το γκολ.

Ο Adam Marusic αφού πέρασε από τους αντιπάλους έφτασε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα φοβερό σουτ κέρδισε τον  Salvatore Sirigu που δεν είχε καμία ελπίδα να το φτάσει.

Στο 46′ ο Manuel Lazzari έδωσε στον Ciro Immobile , ο οποίος αφού απέφυγε δύο αμυντικούς έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην κάτω αριστερή γωνία. 2-0 και σημαντικό προβάδισμα νίκης στο πρώτο μέρος.

Στο 63΄τριπλασίασε τα τέρματα της. Ο Ciro Immobile πήρε ένα ριμπάουντ στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυά για το 3-0.

Η Τζένοα μείωσε στο 68′. Με την βοήθεια της τύχης η μπάλα βρήκε στο σώμα του Patric και άλλαξε τελείως κατεύθυνση. Αυτογκόλ, και 1-3.

Στο 74′ ξαναχτύπησε η φιλοξενούμενη. Ο Ciro Immobile έκανε μια εξαιρετική κούρσα και πυροβόλησε μέσα από την περιοχή, κερδίζοντας τον Salvatore Sirigu με ένα σουτ στην δεξιά πλευρά της εστίας. Τέταρτο γκολ για την Λάτσιο και χατ-τρικ για τον Ιμόμπιλε.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ