Μπορεί οι μεταγραφές να έχουν τελειώσει για τις ομάδες αλλά το ψάχνουν ακόμα οι Μαρτίνς και Μοντεστό. Όμως η φάση του κυνηγιού ελεύθερων ποδοσφαιριστών συνεχίζεται. Άλλωστε και τα πρώτα μηνύματα που πήραν από τους μέχρι τώρα αγώνες του φετινού Ολυμπιακού, βγάζουν προβληματισμό. Το θέμα με τον Σεμέδο, ο επιρρεπής Μπα στις κάρτες, βγάζουν την ανάγκη […]

Μπορεί οι μεταγραφές να έχουν τελειώσει για τις ομάδες αλλά το ψάχνουν ακόμα οι Μαρτίνς και Μοντεστό. Όμως η φάση του κυνηγιού ελεύθερων ποδοσφαιριστών συνεχίζεται.

Άλλωστε και τα πρώτα μηνύματα που πήραν από τους μέχρι τώρα αγώνες του φετινού Ολυμπιακού, βγάζουν προβληματισμό.

Το θέμα με τον Σεμέδο, ο επιρρεπής Μπα στις κάρτες, βγάζουν την ανάγκη για απόκτηση στόπερ. Για την θέση του μπακ είναι γνωστό από αρχές του καλοκαιριού, αν και υπάρχει μεγάλη βελτίωση του τίμιου Ρέαμπτσιουκ.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν το μπάκ και το στόπερ που θα συμπληρώσουν το παζλ του Πέδρο Μάρτινς.

Μάρτινς και Μοντεστό εξετάζουν την άμεση απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών. Έναν μπακ και έναν στόπερ. Ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και μία επιπλέον επιλογή. Με την αγορά των ελεύθερων βέβαια να μην δίνει και πολλά περιθώρια κινήσεων.

Στα μπακ

Αναφορικά με μπακ το κορυφαίο στη λίστα ήταν εκείνο του Ράφαελ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε δείξει ξανά ενδιαφέρον. Στην περίπτωση του όμως υπάρχουν δυσκολίες. Καθώς βρίσκεται μία ανάσα από Μποταφόνκο.

Παράλληλα εξετάζεται και ο μπακ Αντρέ Γουίσντομ. Που πέρσι αγωνίστηκε στην Ντέρμπι. Ένας παίκτης με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Που  ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίβερπουλ.

Φάκελος στόπερ

Μετά το “σήριαλ” με το Κώστα Μανωλά το όνομα που κυριαρχεί είναι εκείνο του Σιόβα.

Ο 32χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος τη Δευτέρα από την Ουέσκα και πλέον αναζητά πιο «ζεστά» τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εύλογα γίνονται συνειρμοί για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πρόσφατα ψάχτηκαν για την περίπτωση ενός άλλου πρώην «ερυθρόλευκου», του Κώστα Μανωλά.

Δίχως, όπως όλα δείχνουν, να σημειωθεί happy end.

Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή, η υπόθεση είναι καθαρά στο  χέρι του Ολυμπιακού. Αν οι Ερυθρόλευκοι θέλουν ο παίκτης θα έρθει στο λιμάνι.  Ο ποδοσφαιριστής θυμίζουμε πως φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2012 και για μια πενταετία περίπου.

Ο Σιόβας δεν έχει κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στο λιμάνι. Αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό.  Καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν κάτι καλύτερο και εξετάζουν ακόμη τις επιλογές τους. Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση όμως.

Αλώστε, είναι ένας παίκτης, τον οποίο έχουν σε εκτίμηση οι Πειραιώτες.

Διαθέτει στοιχεία, τα οποία σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι άλλωστε αριστεροπόδαρος στόπερ. Ο οποίος λείπει από την ομάδα.
Ο Σιόβας αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ισπανία, φορώντας τη φανέλα της Λεγανές αρχικά (2017-20) και στη συνέχεια της Ουέσκα (2020-21). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε 36 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 2 γκολ. Ωστόσο, με τον υποβιβασμό της ομάδας της Αραγονίας στη Segunda Division, είχε φανεί ότι δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ