Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει ποιον θα πάρει μαζί του.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αν και ήταν ένα βήμα εκτός Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζει στους Παριζιάνους! Ο Αργεντινός τεχνικός είχε πολύ κακές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο.

Παρόλα αυτά διατηρεί τα ηνία του πάγκου της γαλλικής ομάδας. Όχι μόνο παρέμεινε αλλά η διοίκηση φρόντισε να του φτιάξει και μια…Dream Team. Απέκτησε Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίρι. Ωστόσο, παρά το πλούσιο σε αστέρες ρόστερ η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποιεί πολύ κακές εμφανίσεις. Πέραν τούτου αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας και έχει ήδη χάσει και το Σούπερ Καπ.

Ο 49χρονος προπονητής είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ακούγεται πολύ έντονα για να τον αντικαταστήσει. Όπως επίσης αυτό του Αργεντινού τεχνικού είναι το φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φημολογείται ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “Κόκκινων διαβόλων”. Μάλιστα, σύμφωνα με την “Athletic”, έχει ήδη βρει ποιον θα πάρει μαζί του.

Ο λόγος για έναν παλιό του γνώριμο! Τον Χάρι Κέιν. Οι δύο τους συνυπήρχαν στην Τότεναμ και φυσικά ο Ποκετίνο είναι εκείνος που συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη του Άγγλου φορ και στην ανάδειξη ενός από τους καλύτερους επιθετικούς στην Premier League.

Για να πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δώσει πολλά χρήματα. Αυτό μπορεί να λυθεί μόνο αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι δυσαρεστημένος με την ομάδα του και δεν είναι καθόλου απίθανο να χαιρετήσει τους επόμενους μήνες. Πάντως, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποκτήσουν τον Κέιν αλλά δεν τα είχαν καταφέρει. Τα “σπιρούνια” ήταν αδιάλλακτα. Μένει να δούμε αν και η παρουσία του Ποκετίνο θα τα κάνει αυτή τη φορά να ενδώσουν και να παραχωρήσουν τον 28χρονο Άγγλο φορ!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ