Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλης ομάδας της Ιταλίας.

Μπορεί να μην κλήθηκε στην Εθνική Γουινέας, αλλά ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ξανά στο προσκήνιο έρχεται το όνομα της Νάπολι. 

Όπως αναφέρεται σε ιταλικά μέσα, οι Παρτενοπέι θέλουν να κάνουν δικό τους τον 25χρονο μέσο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους μέσα στο καλοκαίρι. Να σημειώσουμε εδώ ότι το συμβόλαιο του Αφρικανού μέσου με τους Πειραιώτες λήγει το καλοκαίρι του 2024.

«Το διαμάντι από την Γουινέα και ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Μαντί Καμαρά, έχει τραβήξει το βλέμμα πολλών ιταλικών ομάδων, ανάμεσά τους και η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, ο αθλητικός διευθυντής των Παρτενοπέι, Κριστιάνο Γκιουντουλί, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι η Νάπολι τελικά να καταφέρει να κάνει δικό της τον Αφρικανό χαφ. Ένας παίκτης που μοιάζει πολύ στον Ανγκουίσα (σ.σ αγωνίζεται στην Νάπολι ως δανεικός από την Φούλαμ», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα στην γειτονική χώρα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ