Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου αλλά μένει με άδεια χέρια. Δεν πήρε ούτε τη Χρυσή Μπάλα, μιας και την κατέκτησε ο Μέσι, αλλά το κακό συνεχίστηκε. Τα Globe Soccer Awards, ανέδειξαν κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2021 τον Κίλιαν Μπαπέ. […]

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου αλλά μένει με άδεια χέρια. Δεν πήρε ούτε τη Χρυσή Μπάλα, μιας και την κατέκτησε ο Μέσι, αλλά το κακό συνεχίστηκε. Τα Globe Soccer Awards, ανέδειξαν κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2021 τον Κίλιαν Μπαπέ. Άλλο ένα βραβείο που πολύ πίστευαν ότι θα κατέληγε στα χέρια του Λεβαντόφσκι. Στην EXPO του Κατάρ, μίλησε έξω από τα δόντια και μοιράστηκε τις σκέψεις του ο Πολωνός!

«Έχω τόσες μα τόσες ερωτήσεις σχετικά με τη “Χρυσή Μπάλα”. Πριν από έναν χρόνο την ακύρωσαν και έτσι δεν μπορούσα να πάρω το βραβείο, παρά το γεγονός ότι κατέκτησα όλα όσα περισσότερα τρόπαια μπορούσα. Μέσα στο 2021 έχω σκοράρει 69 φορές, οπότε καταλαβαίνετε από μόνοι σας…

Έκανα και πάλι ό,τι καλύτερο μπορούσα και έδωσα όσα περισσότερα είχα. Στο Champions League έχασα τα δύο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή ήμουν τραυματίας. Αλλά με τις εμφανίσεις μου και τα γκολ μου είμαι μόνο ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Κάθομαι μπροστά από τον καθρέφτη και νιώθω χαρούμενος για όλα αυτά που έχω καταφέρει. Τα 69 γκολ και τα τρόπαια που κατέκτησα με την Μπάγερν Μονάχου το 2021.

Σέβομαι τους άλλους ποδοσφαιριστές και πιστεύω είναι εξαιρετικοί. Όμως, το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σκέφτομαι πάντα θετικά για τον εαυτό μου. Οπότε αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου αυτή τη στιγμή, τότε θα διάλεγα εμένα», τα λόγια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ