Τι έβαλες πάλι; Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε ξανά ένα υπέροχο γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Πριν περίπου δύο μήνες είχε σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ για χάρη της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.  Τούτη τη φορά, ήταν για το Κύπελλο Κύπρου. Η Πάφος υποδέθχηκε την Ανόρθωση για τα προημιτελικά του θεσμού και οι […]

Τι έβαλες πάλι; Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε ξανά ένα υπέροχο γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Πριν περίπου δύο μήνες είχε σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ για χάρη της ομάδας του στους ομίλους του Europa League. 

Τούτη τη φορά, ήταν για το Κύπελλο Κύπρου. Η Πάφος υποδέθχηκε την Ανόρθωση για τα προημιτελικά του θεσμού και οι φιλοξενούμενοι με 3-1 έβαλαν γερά θεμέλια για την πρόκριση.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 72ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα χάρισε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης. Στο 80ο λεπτό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρήκε δίχτυα, σκοράροντας ένα υπέροχο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Διαμόρφωσε έτσι, το τελικό σκορ (3-1) και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ