Ο Σάντρο Τονάλι είναι το νέο σήριαλ της Νιουκάστλ, έχοντας αποκαλυφθεί πλέον πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τζόγου.

Ο Σάντρο Τονάλι είναι το νέο σήριαλ της Νιουκάστλ, έχοντας αποκαλυφθεί πλέον πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τζόγου.

Η ιταλική «Corriere della Sera» αποκάλυψε πως ο Σάντρο Τονάλι, που πρόσφατα βγήκε στην δημοσιότητα ότι συμμετέχει σε σκάνδαλο με παράνομο στοιχηματισμό, στο οποίο φαίνεται να τον έχει εμπλέξει ο φίλος του. Νικολό Φατζόλι. Που αγωνίζεται στην Γιουβέντους, ασπάστηκε την συμβουλή του ατζέντη του να δει έναν ειδικό, που θα τον βοηθήσει να καταπολεμήσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο 23χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι μετακινήθηκε από την Μίλαν στην Νιουκάστλ αντί 64 εκατ. ευρώ.

Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Kαι γι’ αυτό του παραχωρήθηκε λίγη άδεια παραπάνω από τις καρακάξες προκειμένου να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο με την οικογένειά του. Tην οποία χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ.

Ο Τονάλι γνωρίζει πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Kαι παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού. Oμως υποστηρίζει πως το έκανε περισσότερο από απροσεξία παρά με πονηρούς σκοπούς. Ο ατζέντης του υποστηρίζει πως ήταν ένα λάθος εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.

Μάλιστα, είναι πρόθυμος να βοηθήσει και την ιταλική ομοσπονδία στον τομέα αυτό. Προχωρώντας σε κάποιες συναντήσεις με νέα παιδιά. Όπου θα τους εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το… μονοπάτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ