Γνωστή για τις κριτικές της στους ποδοσφαιριστές της Παρί, η «L’Equipe» δεν έδειξε οίκτο στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Η εμφάνιση των Μέσι, Νειμάρ και Μπαπέ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν άρεσε καθόλου στη γαλλική εφημερίδα. Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα με 2-1 εκτός έδρας, για την […]

Γνωστή για τις κριτικές της στους ποδοσφαιριστές της Παρί, η «L’Equipe» δεν έδειξε οίκτο στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Η εμφάνιση των Μέσι, Νειμάρ και Μπαπέ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν άρεσε καθόλου στη γαλλική εφημερίδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα με 2-1 εκτός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η επιθετική τριάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο παιχνίδι και η «L’Equipe» τα «έχωσε» στους τρεις αστέρες της ομάδας του Αργεντίνου τεχνικού.

Η βαθμολογία που έβαλε στους τρεις της επίθεσης ήταν απογοητευτική. Με μόλις 4/10, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο χειρότερος… μαθητής της τριάδας. Με την Σίτι να τον εξουδετερώνει πλήρως, παρά την ασίστ που έβγαλε με σπόντα ο Αργεντινός, δεν γλύτωσε από τα χέρια των κριτικών.

Με 5/10 βαθμολογήθηκαν Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, οι οποίοι επίσης δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν προβλήματα στην άμυνα της Σίτι. Ο Γάλλος σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, όμως δεν κατάφερε κάτι άλλο. Από την άλλη, ο Νέιμαρ δεν είχε ιδιαίτερη ουσία στο παιχνίδι του. Ο Βραζιλιάνος δεν εκμεταλλεύθηκε τη μπάλα όταν την είχε στα πόδια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ