Μετά από παράταση περίπου 20 ημερών, το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και για τον Αρη και τον Άκη Μάντζιο. Οι “Κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολουθεί θεραπεία όλο το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά […]

Μετά από παράταση περίπου 20 ημερών, το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και για τον Αρη και τον Άκη Μάντζιο.

Οι “Κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολουθεί θεραπεία όλο το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ-άουτ από την πρεμιέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Άκης Μάντζιος είδε όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν μεσοβδόμαδα και να ενσωματώνονται, ενώ ο Δημήτρης Μάνος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα και έχασε μερικές προπονήσεις.

Μετά την απογευματινή προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή των “Κιτρινόμαυρων” για το αυριανό (13/9 – 19:30) παιχνίδι.

Το ζήτημα για τον Μάντζιο είναι να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή. Χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Η ομάδα είναι καινούρια και δεν έχει βρει ακόμη το 100% της χημείας της. Ενώ πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις που δίνουν έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” στον Έλληνα τεχνικό.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιοι λογίζονται ως βασικοί και ποιοι θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ