Ένα νέο σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά σε αναμέτρηση στο Κατάρ! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για ακόμα μια φορά, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έμεινε άναυδος. Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Γουάκρα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του “Thani bin Jassim Stadium“, στο […]

Ένα νέο σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά σε αναμέτρηση στο Κατάρ! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για ακόμα μια φορά, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έμεινε άναυδος.

Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Γουάκρα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του “Thani bin Jassim Stadium“, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου  με την Αλ Ραγιάν! Συμπαίκτες και αντίπαλοι έγιναν “ένα” και έσπευσαν να τον βοηθήσουν που βρισκόταν στο χορτάρι με σπασμούς. Η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και έτρεξαν εσπευσμένα πάνω από τον Κουλιμπαλί!

Ένα περιστατικό που θυμίζει εκείνο του καλοκαιριού, με τον Κρίστιαν Έρικσεν! Και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι γιατροί! «Σταμάτησαν οι καρδιές και των δύο παικτών», επισήμαναν τουλάχιστον τρεις επιστήμονες στα μέσα, πράγμα που είχε υποστηρίξει νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου Αλ Γουάκρα για τον 32χρονο.

«Ήταν σχεδόν όμοιες οι δύο περιπτώσεις και ήταν καθοριστική η επέμβαση των γιατρών», συμπλήρωσαν.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ