Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρεί αυτή την ώρα (10/1), στις 14:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλέξης Κούγιας. Στον Ναό ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου και τοποθετείται με αποκαλύψεις, για όλα τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι εγκαλούμενοι είναι οι διαιτητές του ντέρμπι, ο Μπόρις Μαρέφκα, οι βοηθοί του, Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο, ο VAR Κρίστιαν Μίκελ, […]

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρεί αυτή την ώρα (10/1), στις 14:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλέξης Κούγιας. Στον Ναό ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου και τοποθετείται με αποκαλύψεις, για όλα τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι εγκαλούμενοι είναι οι διαιτητές του ντέρμπι, ο Μπόρις Μαρέφκα, οι βοηθοί του, Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο, ο VAR Κρίστιαν Μίκελ, αλλά και ο AVAR Ανδρέας Μεϊντάνας.

Από εκεί και πέρα, εγκαλούμενοι είναι επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, ο Σταύρος Μάνταλος ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ, αλλά και ο Γιάννης Σπυρόπουλος, επίσης μέλος της ΚΕΔ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ