Το Γιβραλτάρ θα μείνει για πάντα αξέχαστο στο μυαλό του νεαρού Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας αξιομνημόνευτες κριτικές. Δεν προκάλεσε καμία έκπληξη και το γεγονός ότι κέρδισε τις εντυπώσεις σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο, δίνοντας στον ΠΑΟΚ ρυθμό και ένταση μεσοεπιθετικά […]

Το Γιβραλτάρ θα μείνει για πάντα αξέχαστο στο μυαλό του νεαρού Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας αξιομνημόνευτες κριτικές.

Δεν προκάλεσε καμία έκπληξη και το γεγονός ότι κέρδισε τις εντυπώσεις σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο, δίνοντας στον ΠΑΟΚ ρυθμό και ένταση μεσοεπιθετικά και μια απαραίτητη φρεσκάδα σε μια ομάδα που έχει ανοιχτές «πληγές».

Προφανώς η ενεργοποίηση του «Ντέλια». Kαι η ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε στο πλαίσιο της διαχείρισης των συνεχόμενων παιχνιδιών αλλά της αναγκαιότητας να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής ενόψει της συνέχειας.

Ο πιτσιρικάς ξέρει να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του. Oταν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Kαι δείχνει να απολαμβάνει στην παρούσα φάση αυτό που κάνει. Xωρίς άγχος και πίεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα η Τσέλσι έπαιξε τα ρέστα της για την απόκτησή του. Kαι μάλιστα… «ήταν τόσο σίγουροι ότι θα τον υπογράψουν. Kαι ήδη είχαν ετοιμάσει και τη διαδικασία δανεισμού του στο Βέλγιο ή στις Κάτω Χώρες. Προτού εγκατασταθεί μόνιμα στο Stamford Bridge».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ