Το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Γιάννη Κωνσταντέλια δεν αποτελεί τωρινό φαινόμενο ούτε πλέον προκαλεί έκπληξη.

Κωνσταντέλιας: Στο ραντάρ της Γιουβέντους!

Το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Γιάννη Κωνσταντέλια δεν αποτελεί τωρινό φαινόμενο ούτε πλέον προκαλεί έκπληξη.

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στα ραντάρ της Γιουβέντους. Με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Τζουντόλι να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο. Η «Γηραιά Κυρία» του ιταλικού κάλτσιο να ασχοληθεί ακόμη πιο σοβαρά με την περίπτωση του.

Ο Τζουντόλι, ο οποίος έκανε καριέρα ως αθλητικός διευθυντής για 8 χρόνια στη Νάπολι, πιστώνεται μεταξύ άλλων την απόκτηση του Γεωργιανού αρτίστα, Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Έχοντας αναλάβει αντίστοιχο πόστο από τον περασμένο Ιούλιο στους «Μπιανκονέρι». Ο 51χρονος director σε άμεση πάντα συνεργασία με τον επί έξι χρόνια αρχισκάουτ του συλλόγου από το Τορίνο, Ματέο Τονιότσι αναζητούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν μελλοντικά να κάνουν την διαφορά.

Ο Τονιότσι, παρακολουθεί δια ζώσης από την περυσινή σεζόν των Κωνσταντέλια και έχει διαμορφώσει ξεκάθαρη άποψη για τις δυνατότητες του με αποτέλεσμα το όνομα του 20χρονου άσου να βρίσκεται μόνιμα στις σημειώσεις του.

Η ιταλική ομάδα εκπονεί σχέδια για την μεταγραφική της ενίσχυση τόσο για τον προσεχή Ιανουάριο, όσο και για το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο Τζουντόλι θα ήθελε ο Κωνσταντέλιας να «ψηθεί» σε άλλη ομάδα της Serie A και στη συνέχεια να έπαιρνε ευκαιρίες στη Γιουβέντους, ωστόσο αυτό το σενάριο στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να υλοποιηθεί.

Η ιταλική ομάδα γνωρίζει το ποσό με το οποίο κοστολογεί ο ΠΑΟΚ τον «Ντέλια» και με βάση τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα μπορούσε να το διαθέσει. Πάντως, το ενδιαφέρον και το συνεχές σκάουτινγκ για τον μεσοεπιθετικό του «Δικεφάλου» εξακολουθεί να υφίσταται.

Πηγή SDNA

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ