Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και είδε τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει στο -9 με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν από την πλευρά της ομάδας του, την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να […]

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και είδε τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει στο -9 με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν από την πλευρά της ομάδας του, την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες του για να το… γυρίσουν.

«Ισορροπημένο παιχνίδι, δεν ξέρω τι να πω. Καναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα. Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γκολ, εμείς παρότι είχαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες δνε βάλαμε γκολ».

Για τη διαφορά από την κορυφή: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, είναι δύσκολη κατάσταση. Πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ., έχουμε να παίξουμε τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ, επομένως είναι εφικτό. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας».











GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ