Δύσκολα τα πράγμα στην Κίνα για όσους έχουν τατουάζ! Με απόφασή τους οι κινεζικές Αρχές απαγορεύουν στους ποδοσφαιριστές να κάνουν τατουάζ. Παράλληλα, ενημέρωσαν όσους διεθνείς έχουν ήδη  να τα αφαιρέσουν ή να τα καλύπτουν. «Για να δώσουν καλό παράδειγμα στην κοινωνία», όπως επισημαίνουν. Η Γενική Διεύθυνση Αθλητισμού της Κίνας τόνισε σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Προτάσεις […]

Δύσκολα τα πράγμα στην Κίνα για όσους έχουν τατουάζ! Με απόφασή τους οι κινεζικές Αρχές απαγορεύουν στους ποδοσφαιριστές να κάνουν τατουάζ. Παράλληλα, ενημέρωσαν όσους διεθνείς έχουν ήδη  να τα αφαιρέσουν ή να τα καλύπτουν. «Για να δώσουν καλό παράδειγμα στην κοινωνία», όπως επισημαίνουν. Η Γενική Διεύθυνση Αθλητισμού της Κίνας τόνισε σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Προτάσεις για την ενδυνάμωση της διοίκησης των παικτών» ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας θα θέσει πειθαρχικούς κανόνες για τους παίκτες της εθνικής ομάδας.

«Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και της Κ-23 απαγορεύεται αυστηρά να έχουν νέα τατουάζ και όσοι ήδη έχουν συστήνεται να τα αφαιρέσουν» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

«Αν υπάρχουν ειδικές περιστάσεις με τις οποίες έχει συναινέσει η ομάδα, οι παίκτες πρέπει να καλύψουν τα τατουάζ στις προπονήσεις και στους αγώνες» τονίζεται επίσης.

Τέλος, αναφορικά με τις ομάδες ηλικιακού επιπέδου Κ-20 και κάτω, απαγορεύονται αυστηρά.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν