Η έρευνα για παίκτες  και το… ψάρεμα για διάφορα «λαυράκια» δενσταματά στην ΑΕΚ. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ήδη η Ένωση για το μέλλον είναι αυτή του 23χρονου χαφ Γιάννη Παπανικολάο. Που προσφάτως κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική από τον Τζον Φαν’τ Σιπ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» στην Ένωση […]

Η έρευνα για παίκτες  και το… ψάρεμα για διάφορα «λαυράκια» δενσταματά στην ΑΕΚ. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ήδη η Ένωση για το μέλλον είναι αυτή του 23χρονου χαφ Γιάννη Παπανικολάο. Που προσφάτως κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική από τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» στην Ένωση «σκανάρουν» τον Παπανικολάου. Ο οποίος την περσινή χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Πολωνίας με την Ρακόφ Τσεστοχόβα, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο παίκτης μάλιστα ξεκίνησε από την ακαδημία της Ένωσης, όπου αγωνιζόταν από τα 8 του χρόνια ως τα 15. Οταν και αποχώρησε για λογαριασμό του Πλατανιά, ενώ πριν πάει στην Πολωνία αγωνίστηκε και μία σεζόν (2019) στον Πανιώνιο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ