Ο Χέρμαν Μπούργο, έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των κίτρινων. Ο πρώην συνεργάτης του Σιμεόνε, είχε την πρώτη του γνωριμία με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χέρμαν Μπούργο, έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των κίτρινων. Ο πρώην συνεργάτης του Σιμεόνε, είχε την πρώτη του γνωριμία με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γηπεδούχος έπνιξε κυριολεκτικά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές φάσεις, αν και τελικά το βρήκε στα χασομέρια του πρώτου μέρους.

Ο Σούντγκρεν από την δεξιά πλευρά έβγαλε σέντρα και ο Μαντσίνι που ερχόταν στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Πολύ δυνατά μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Άρης, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο στον νέο προπονητή τους.

Στο 58ο λεπτό ο Μαντσίνι από την δεξιά πλευρά είχε μια καλή συνεργασία με τον Σάσα, και τελικά ο Αργεντινός έκανε πλασέ πάνω στην κίνηση, και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη και έκανε το 2-0.

Στο 83′ ο Μπερτόγλιο είδε τον Ιτούρμπε, που πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από την αριστερή πλευρά, έκανε το σουτ και έγραψε το 3-0.

Από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό 24/10 είχε να πέτυχει τρία γκολ ο Άρης.

Καλή η εικόνα του Άρη στο ντεμπούτο τους Μπούργος.

Ο καλύτερος του γηπέδου ήταν ο Μαντσίνι που αποθεώθηκε από τον κόσμο του Άρη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ