O Ρικάρντο Κακά θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές του στη Μίλαν στη συνέντευξή του στη Μίλαν TV. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος μέσος ήταν από τους σημαντικότερους που φόρεσαν τη φανέλα της Ιταλικής ομάδας. «Το γκολ με την Μπριζ, το τέρμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά και η ασίστ στον Ιντζάγκι στον τελικό της Αθήνας είναι από τις […]

O Ρικάρντο Κακά θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές του στη Μίλαν στη συνέντευξή του στη Μίλαν TV. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος μέσος ήταν από τους σημαντικότερους που φόρεσαν τη φανέλα της Ιταλικής ομάδας.

«Το γκολ με την Μπριζ, το τέρμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά και η ασίστ στον Ιντζάγκι στον τελικό της Αθήνας είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου», είπε αρχικά.

Η Μίλαν επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. Ήταν άσχημο που δεν την είδαμε στο Champions League τα προηγούμενα χρόνια. Η φετινή εμπειρία είναι μεγάλη για τα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα, βοήθησε να καταλάβουν τι σημαίνει αυτή η διοργάνωση. Για τους νέους είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν συλλόγους κύρους σε σημαντικά γήπεδα. Όμως, ευτυχώς που έχουν την υποστήριξη των περισσότερων παικτών. Ελπίζουμε ότι η Μίλαν θα επιστρέψει στο Champions League του χρόνου και σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά.

Οι αξέχαστες στιγμές του Κακά

Στη συνέχεια, ο Κακά επαναλαμβάνει μερικές αξέχαστες στιγμές της καριέρας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Θυμάμαι καλά το γκολ μου με την Μπριζ, έπειτα από τη σέντρα του Καφού. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να συμβούν παρόμοια πράγματα σε εμένα. Όταν έχεις το κύπελλο στο χέρι σου σκέφτεσαι “το έκανα, το όνομά μου είναι πλέον στην ιστορία της χώρας, του ποδοσφαίρου”.

Στην Αθήνα, το 2007, όταν σκοράραμε, είχαμε αδρεναλίνη, αλλά ξέραμε ότι το ματς δεν είχε τελειώσει. Μετά ήταν η ασίστ για το γκολ του Ιντζάγκι. Ήμασταν τόσο κουρασμένοι που μόνο εγώ και ο Πίπο πανηγυρίσαμε… Όλοι είχαν την επιθυμία να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη Κωνσταντινούπολη. Στη συνέχεια σκόραρε η Λίβερπουλ, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει».

Η κορυφαία χρονιά του

Η καλύτερη της καριέρας μου σε αποτελέσματα, τόσο συλλογικά όσο και προσωπικά ήταν το 2007. Το 2006 ο Σεφτσένκο έφυγε και επομένως ο Αντσελότι άλλαξε λίγο τον ρόλο μου. Από δεύτερος επιθετικός, παίζοντας δίπλα στον Ιντζάγκι, έγινα πρώτος σκόρερ στο Champions League… Ήταν υπέροχο, ακόμα κι αν δεν ήταν ο αρχικός μου στόχος. Το να σκοράρεις δύο γκολ στο Ολντ Τράφορντ και να μην κερδίσεις αυτόν τον αγώνα δείχνει πόσο δύσκολο είναι το Champions League.

Κεφάλαιο Ζλάταν

Ο Κακά δεν παρέλειψε να εκφέρει λόγια εκτίμησης για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι ωραίο να βλέπεις αυτούς τους πρωταθλητές να παίζουν έως και 40 χρόνια και στο Champions League, είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το να παίζεις έναν αγώνα Champions League με αυτή τη φανέλα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο και, όταν ήμουν παίκτης της Μίλαν, ήξερα ότι έπρεπε να αποδώσω σε εξαιρετικό επίπεδο γιατί εκπροσώπησα έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ