Τα σημερινά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα Κ19.

Με τέσσερα παιχνίδια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το Σάββατο (08/10) το πρωτάθλημα Κ19.

Η ΑΕΚ απέδρασε από την Πυλαία, επικρατώντας με 3-2 του Άρη.

Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Λαέρτ Πάπα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Χατζηιωάννου.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή στο 55’ με τον Αλμύρα, όμως ο Τάσος Κοντορούχας στο 67’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε τα πάνω-κάτω, χαρίζοντας το «διπλό» στην ομάδα του.

Άρης (Ηλιόπουλος): Καρακασίδης, Καλτσάς, Κρανιάς, Καραμανλής, Τσομπανίδης, Αλμύρας, Τσέρα (60’ Μακρής), Σγούρος (78’ Οζερ), Χατζηϊωάννου (78’ Τζίμας), Παναγίδης (87′ Τσαλίκογλου), Σταυρόπουλος (60’ Αμπεριάδης).

ΑΕΚ (Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Νίνος (46′ Κοντάκης) Γιαννούλης (82′ Δημητριάδης) Αντωνόπουλος (65′ Κοσίδης) Βαλκάνης, Γεωργόπουλος, Λαέρτ, Μούτσα (56′ Κυρσανίδης) Γεωργέας Α (56′ Παπανικολόπουλος) Γεωργέας Π, Κοντορουχάς.

Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’, αλλά ο Γκιτέρσος ισοφάρισε στο 16’. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 67’ με τον Φίλωνα, όμως δέχθηκαν και πάλι γκολ στο 70’.

Στο 78’, όμως, ο Γκιτέρσος με ωραίο ανάποδο ψαλίδι «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το «πέντε στα πέντε» στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Πασαχίδης, Φίλων, Σνάουτσνερ, Γκούμας, Αθανασίου (55′ Καλόγηρος), Γκιτέρσος, Μπάμπουρας (90′ Βασιλειάδης), Αδάμ.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες, 1-1. Ο Ιωνικός, από την πλευρά του, κέρδισε με 2-1 τη Λαμία στη Νίκαια.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ