Οι Big-5 (ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) «ενώθηκαν» και με κοινή τους επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού. Λευτέρη Αυγενάκη. Ζητούν προκαταβολή για τα χρήματα από το στοίχημα. «Να επανεξετάσετε το θέμα της προκαταβολής, του 50% του πιθανού ποσού που έχετε υπολογίσει, καταβλητέας το αργότερο ως 31/10/2021. Αντίστοιχη διαδικασία να προβλεφθεί και για την επόμενη […]

Οι Big-5 (ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) «ενώθηκαν» και με κοινή τους επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ζητούν προκαταβολή για τα χρήματα από το στοίχημα.

«Να επανεξετάσετε το θέμα της προκαταβολής, του 50% του πιθανού ποσού που έχετε υπολογίσει, καταβλητέας το αργότερο ως 31/10/2021. Αντίστοιχη διαδικασία να προβλεφθεί και για την επόμενη εκκαθάριση».

Παράλληλα, οι πέντε μεγαλύτερες ομάδες της χώρας ζητούν από τον κ. Αυγενάκη να καταθέσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα καταβολής και κριτηρίων διανομής των χρημάτων που αφορούν τις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επιπλέον, επισημαίνεται iπως: «Η άγνοια για το συνολικό ποσό που θα εισπράξουμε, αφετέρου η πιθανή μεταχρονολογημένη καταβολή τους, τον Φεβρουάριο του 2022, λόγω της εκκαθάρισης του Ιανουαρίου, μας δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και εξαιρετικά προβληματική ρευστότητα για την εύρυθμη λειτουργία μας», ενώ γίνεται αναφορά και στις επαγγελματικές ομάδες που έχουν εισπράξει ήδη το αντίστοιχο ποσό την ώρα που έχουν κι άλλες πηγές εσόδων, σε αντίθεση με τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν