Προ-τελευταία στροφή για την φετινή Superleague1 και συναρπαστικές στιγμές για την μάχη στην είσοδο στα play off με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ιωνικό. 

Προ-τελευταία στροφή για την φετινή Superleague1 και συναρπαστικές στιγμές για την μάχη στην είσοδο στα play off με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ιωνικό.

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο στην Τούμπα. Είχε ρυθμό, η μπάλα πάει πάνω κάτω, σημειώθηκε ένα δοκάρι, από δύο κλασικές ευκαιρίες για κάθε ομάδα και εν γένει αρκετές φάσεις στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο πρώτο μέρος και ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ο Κούρτιτς λόγω τιμωρίας είναι εκτός αποστολής, με τον αυστριακό να ευστοχεί και να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Ο Τουράμ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1 στην πρώτη καλή στιγμή του Ιωνικού στο δεύτερο μέρος στο παιχνίδι.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να στραβοπατά και να γκρεμίζει ότι έχτιζε με κόπο τόσες αγωνιστικές.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76’ Βιοεϊρίνια), Σοάρες (62’ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζαμπά (82’ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (62’ Καντουρί), Μιτρίτσα, Τσόλακ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες (46’ Τουράμ), Τσιγκρίνσκι, Λένις, Ρομαό, Καμπράλ (87’ Βαλιέντε), Ντάλσιο, Άοσμαν (90’ Βαφέας), Μάντζης (46’ Πλατέλλας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ