O Μαρτίν Παλέρμο μίλησε στην εκπομπή της NOVA, Monday F.C. για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Εμάνουελ Ινσούα. Ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας, στην οποία ο 30χρονος μπακ αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, τόνισε ότι η Αλδοσίβι δεν θα κρατήσει τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ενωση, με […]

O Μαρτίν Παλέρμο μίλησε στην εκπομπή της NOVA, Monday F.C. για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Εμάνουελ Ινσούα. Ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας, στην οποία ο 30χρονος μπακ αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, τόνισε ότι η Αλδοσίβι δεν θα κρατήσει τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ενωση, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο νυν τεχνικός της Αλδοσίβι μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς και τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Όπως και για την Εθνική Αργεντινής και τον σπουδαίο Ντιέγο Μαραντόνα,.

Ο Παλέρμο μεταξύ άλλων τόνισε για τον Ινσούα: “Τον Εμάνουελ τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από μικρό. Τον είχα και στη Μπόκα Τζούνιορς. Θα παίξει ακόμα δύο παιχνίδια μαζί μας και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ διότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας“.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ινσούα φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 27 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Η επιστροφή του στην ΑΕΚ αναγκάζει την «Ένωση» να βρει  εκ νέου λύση στο θέμα του Αργεντινού. Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της ομάδας, όπου υπάρχουν οι Ιρανοί Μοχαμαντί και Χατζισαφί, αλλά και ο Μιτάι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ