Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να υποδεχθεί νέα ξένα κεφάλαια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ινδός επιχειρηματίας, Taizoon Khorakiwala ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Κίνηση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα και να ταρακουνήσει την ελληνική πραγματικότητα. Καθώς μιλάμε για πολλά – πάρα πολλά – λεφτά! Ο επικεφαλής της SwitzGroup είναι αποφασισμένος […]

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να υποδεχθεί νέα ξένα κεφάλαια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ινδός επιχειρηματίας, Taizoon Khorakiwala ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Κίνηση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα και να ταρακουνήσει την ελληνική πραγματικότητα. Καθώς μιλάμε για πολλά – πάρα πολλά – λεφτά!

Ο επικεφαλής της SwitzGroup είναι αποφασισμένος να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας. Καθώς τρέχει ήδη τις διαδικασίες. Παρόλο που τα πάντα γίνονται με άκρα μυστικότητα και απόλυτη εχεμύθεια.

Η εταιρεία μάλιστα έχει επενδύσει ήδη 50 εκ. ευρώ στην χώρα μας. Ενώ πρόσφατα εξαγόρασε την ελληνική αλυσίδα “Κουλουράδες“.

Το ρεπορτάζ τρέχει. Καθώς αναμένεται να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, καθώς και το bussines plan που θα ακολουθηθεί.  Περιμένουμε επομένως περισσότερες ειδήσεις από το συγκεκριμένο “μέτωπο” άμεσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ