Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμορφώνουν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη. Στο στόχαστρο των φίλων του Άρη βρέθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και ο Άκης Μάντζιος. ΚΥΡΙΩΣ!!! ο Άκης Μάντζιος! Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως εμφανίζεται μια παραφιλολογία και μία κουβέντα που ξεκινάει από την αμφισβήτηση και πηγαίνει μέχρι […]

Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμορφώνουν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη.

Στο στόχαστρο των φίλων του Άρη βρέθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και ο Άκης Μάντζιος.

ΚΥΡΙΩΣ!!! ο Άκης Μάντζιος!

Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως εμφανίζεται μια παραφιλολογία και μία κουβέντα που ξεκινάει από την αμφισβήτηση και πηγαίνει μέχρι και στο ενδεχόμενο της απομάκρυνσης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως έδειξε και στην προηγούμενη… κρίση της ομάδας έχει αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετική τακτική απ’ ότι επιτάσσει η «πεπατημένη» της ελληνικής πραγματικότητας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, θέλει ηρεμία και επ’ ουδενί αποφάσεις εν θερμώ.

Και κάπου εκεί βρίσκεται και η ουσία, διότι δεν γίνεται από τη μία «αποθέωση» και πανηγύρια τη Δευτέρα και μετά το Σάββατο μπινελίκια και να φύγουν όλοι.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που αποφασίζει και θα προχωρήσει στις κινήσεις που εκείνος κρίνει ότι θα πρέπει να γίνουν για να επανέλθει ξανά το καράβι στον ίσιο δρόμο. Και είναι αλήθεια πως τη δεδομένη στιγμή δε φαίνεται να προκύπτει θέμα προπονητή.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ