Αν η μικτή κόσμου είχε ύπαρξη, τότε θα παρουσιάζονταν στο χορτάρι, παίκτες που η συνολική τους αξία ως ενδεκάδα ξεπερνά το 1 δις ευρώ.

Αν η μικτή κόσμου είχε ύπαρξη, τότε θα παρουσιάζονταν στο χορτάρι, παίκτες που η συνολική τους αξία ως ενδεκάδα ξεπερνά το 1 δις ευρώ.

Σενάριο βγαλμένο από videogame. Μια dream team που στην πραγματικότητα είναι αδύνατο να ενωθεί αλλά προκαλεί “τρόμο” στη σκέψη.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ διαθέτουν και σούπερ σταρ που η τιμή τους φτάνει στα ύψη! Τέτοια περιουσιακά στοιχεία είναι δύσκολο να πουληθούν αλλά αν γίνει θα πρόκειται για το απόλυτο μεταγραφικό μπαμ.

Όσους περισσότερους παίκτες από την ακριβότερη ενδεκάδα διαθέτει μια ομάδα, τόσο μεγαλώνει η δυναμική της. Οι ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης κατηγορίας έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα και η πορεία τους είναι συνεχώς ανοδική!

Την μάχη κερδίζει η Μαν.Σίτι που έχει τρεις παίκτες στην Dream Team. Ρούμπεν Ντίας, Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ. Ακολουθούν Ρεάλ & Παρί με δύο ποδοσφαιριστές ενώ από έναν εκπρόσωπο έχουν οι Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ