Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν καταλαβαίνει την ψηφοφορία του Λιονέλ Μέσι

Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος σχετικά με τη «Χρυσή Μπάλα» αλλά και το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο νικητής του βραβείου της FIFA και ο Λιονέλ Μέσι της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» είχε δηλώσει πως ο Πολωνός στράικερ δικαιούται αυτή του 2020, που όμως δεν έγινε ποτέ και δεν την πήρε. Το περίεργο όμως της υπόθεσης, έχει να κάνει με τις ψήφους του Λιονέλ Μέσι στις δύο ψηφοφορίες.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ψηφίσει τον Λεβαντόφσκι στους υποψήφιους για τη «Χρυσή Μπάλα», ωστόσο δεν τον ψήφισε σε αυτή για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2021. Ο «Λίο» επέλεξε τους συμπαίκτες του στη γαλλική ομάδα, Νειμάρ και Κιλιάν Μπαπέ και την τριάδα συμπλήρωσε με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε και την απορία του «Λέβα» αλλά και των φιλάθλων του ποδοσφαίρου. «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψήφισα τον Μέσι γιατί εκτιμώ όσα έκανε μέσα στο 2021» ανέφερε στο «Pilka Nοzna» o άσος της Μπάγερν Μονάχου. «Με ψήφισε στη “Χρυσή Μπάλα”, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Ωστόσο δεν μετανιώνω τίποτα, το αποδέχθηκα, ήταν η απόφασή του και αυτό είναι».

«Σκεφτόμουν πολύ τα δύο βραβεία τον τελευταίο καιρό. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως το δεύτερο έχει μεγαλύτερη αξία από το πρώτο. Μόνο δημοσιογράφοι ψηφίζουν για τη «Χρυσή Μπάλα». Κάτι που πολλοί ειδικοί και παίκτες έχουν σχολιάσει αρνητικά. Από την άλλη στο βραβείο της FIFA, παίκτες και δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Αρχηγοί και προπονητές εθνικών μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα τη δουλειά μας. Μπορεί η «Χρυσή Μπάλα» να έχει μεγαλύτερο πρεστίζ, όμως η ουσία βρίσκεται σε αυτό της FIFA. Με κάνει περήφανο όμως που οι κορυφαίοι παίκτες με ψήφισαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κορυφαίο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για πολλά χρόνια», συμπλήρωσε ο Πολωνός επιθετικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ