Το πώς θα τα πάνε οι Βιόλα τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν το ξέρει κανείς. Η ομάδα άλλαξε… δύο προπονητές, μετά από όσα έγιναν με τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ προσπαθεί και μεταγραφικά. Χωρίς, πάντως, να έχουν γίνει προς το παρόν πολλές ή εντυπωσιακές αλλαγές στο ρόστερ. Εντυπωσιακή, όμως, είναι η αλλαγή στη φανέλα της Φιορεντίνα, […]

Το πώς θα τα πάνε οι Βιόλα τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν το ξέρει κανείς. Η ομάδα άλλαξε… δύο προπονητές, μετά από όσα έγιναν με τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ προσπαθεί και μεταγραφικά. Χωρίς, πάντως, να έχουν γίνει προς το παρόν πολλές ή εντυπωσιακές αλλαγές στο ρόστερ. Εντυπωσιακή, όμως, είναι η αλλαγή στη φανέλα της Φιορεντίνα, η οποία έχει τρελάνει τους οπαδούς της. Ο λόγος; Πρόκειται για επιστροφή στο ρομαντικό παρελθόν.

Αυτό, άλλωστε, είναι και το σχετικό σλόγκαν του κλαμπ. «Welcome Back», λέει η Φιορεντίνα για τη νέα φανέλα της και ξέρει πολύ καλά τι λέει. Οπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, άλλωστε, η νέα φανέλα παραπέμπει στην ομάδα των 80s. Τότε που το αστέρι, για παράδειγμα, ήταν ο σπουδαίος Βραζιλιάνος Σόκρατες. Τώρα δεν βλέπουμε στο ρόστερ της Φιορεντίνα κάποιον παίκτη τέτοιας αξίας, αλλά τουλάχιστον θα βλέπουμε την ίδια φανέλα.

Αν αυτή συνδυαστεί και με καλά αποτελέσματα, με καλή πορεία της ομάδας, ακόμη καλύτερα για τους οπαδούς της. Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, περιμένουν από τον Ρόκο Κομίσο κάποιο καλό μεταγραφικό δώρο εντός του μήνα. Η μεταγραφή του Νίκο Γκονζάλες, βλέπετε, δεν αρκεί για να… ζεσταθεί για τα καλά ο κόσμος.

Η φανέλα της, πάντως, θυμίζει αρκετά την δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, λόγω του λευκού εχούν που έχουν αμφότερες οι φανέλες στο ύψος του στήθους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ