Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φιλοξενήθηκε το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Το clasico έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς τις κλασικές εμφανίσεις τους. H «Βασίλισσα» ντύθηκε στα μαύρα και οι «μπλαουγκράνα» στα χρώματα της Καταλονίας. Οι παίκτες του Τσάβι Ερνάντεθ έκαναν… […]

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φιλοξενήθηκε το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Το clasico έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς τις κλασικές εμφανίσεις τους. H «Βασίλισσα» ντύθηκε στα μαύρα και οι «μπλαουγκράνα» στα χρώματα της Καταλονίας.

Οι παίκτες του Τσάβι Ερνάντεθ έκαναν… πλάκα στην αντίπαλό τους, «κλειδώνοντας» τη νίκη από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο πρώτο μέρος αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, σκοράροντας στο 29’ με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και στο 38’ με τον Ρόναλντ Αραούχο.

Στην επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ανάπαυλα, συνέχισαν από εκεί που έμειναν. Ο Φεράν Τόρες έκανε το 3-0 και ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε και δεύτερο γκολ στο 51’.

Το συγκρότημα του Κάρλος Αντσελότι δεν αντέδρασε ποτέ. Έτσι, διακόπηκε το σερί του με τέσσερις διαδοχικές νίκες κι έμεινε στους 66 βαθμούς. Εξακολουθεί, βέβαια, να είναι πρώτο.

Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον 54 βαθμούς, φθάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Ισοβαθμεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην τρίτη θέση της κατάταξης, στο -3 από τη δεύτερη Σεβίλλη.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (46’ Μαριάνο Ντίας), Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο (63’ Λούκας Βάθκεθ), Κασεμίρο, Κρόος (46’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Μόντριτς, Βινίσιους, Ροντρίγκο (63’ Μάρκο Ασένσιο).
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ, Έρικ Γκαρσία, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (71’ Γκάβι), Πέδρι, Ντεμπελέ (80’ Τραορέ), Φεράν Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ (71’ Ντεπάι).


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ