Η Ατλέτικο Μινέιρο χτίζει ένα απίθανο επιθετικό δίδυμο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο οποίος θα πλαισιώσει τον Χουλκ! Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι εκτός δράσης από πέρυσι το Δεκέμβριο. Οταν και έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ηταν σε αναζήτηση ομάδας για να επανέλθει στη δράση. Η Ατλέτικο Μινέιρο αναμένεται να […]

Η Ατλέτικο Μινέιρο χτίζει ένα απίθανο επιθετικό δίδυμο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο οποίος θα πλαισιώσει τον Χουλκ!

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι εκτός δράσης από πέρυσι το Δεκέμβριο. Οταν και έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ηταν σε αναζήτηση ομάδας για να επανέλθει στη δράση.

Η Ατλέτικο Μινέιρο αναμένεται να είναι αυτός ο σύλλογος. Με τους Βραζιλιάνους να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 3.000.000 δολάρια.

Μάλιστα, όπως τονίζουν Μέσα τις χώρας, ο Βραζιλιάνος αναμένεται στο Μπέλο Οριζόντε τις επόμενες μέρες για την ολοκλήρωση των τυπικών.

Για να μπορέσει η διοίκηση της Μινέιρο να τον αποκτήσει, έπρεπε πρώτα να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Μπουένο, Γκάμπριελ, Ντιέγκο Ταρντέλι και Μάρονι.

Ο Κόστα θα είναι συμπαίκτης με τον Χουλκ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 17 γκολ και 10 ασίστ σε 37 ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ