O Ζοάο Καρβάλιο θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Η κίνηση του Ζοάο Καρβάλιο που δεν πρόσεξε κανείς! Στο ματς με τον Άρη ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή βραδιά. Πολλοί παίκτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και έτσι ήρθε και η ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι μολονότι προηγήθηκαν, οι κίτρινοι αντέδρασαν ισοφάρισαν και εν τέλει πανηγύρισαν την νίκη με 2-1. Ένα περιστατικό όμως που πρέπει να λυθεί αυτές τις μέρες είναι αυτό αναμέσα στον Ζοάο Καρβάλιο και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος μέσος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης επειδή κλώτσησε δύο φορές την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ που πήγαν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς. Ο κόουτς των Πειραιωτών παρατήρησε ότι ο παίκτης του είχε χάσει το μυαλό του και έτσι αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.

Στο 41ο λεπτό, πιο συγκεκριμένα ο 22χρονος άσος αντικαταστάθηκε από τον Μαντί Καμαρά. Κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και φάνηκε. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς άπλωσε το χέρι του αλλά ο Καρβάλιο δεν του το έδωσε. Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού τον χτύπησε στην πλάτη χωρίς πάλι να αντιδράει ο Πορτογάλος. Αυτή η ασέβεια δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» και οι δύο άνδρες άμεσα θα το συζητήσουν στο Ρέντη και ο Καρβάλιο θα πρέπει να δώσει τις ανάλογες εξηγήσεις..

ΚαρβάλιοΚαρβάλιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик