Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί ονειρική σεζόν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει κάνει συμπαίκτες και αντιπάλους να υποκλιθούν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση θρύλων του ποδοσφαίρου. Ένας εξ αυτών, ο Στίβεν Τζέραρντ, εκθείασε τον Αιγύπτιο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ο Σαλάχ στο ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα […]

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί ονειρική σεζόν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει κάνει συμπαίκτες και αντιπάλους να υποκλιθούν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση θρύλων του ποδοσφαίρου. Ένας εξ αυτών, ο Στίβεν Τζέραρντ, εκθείασε τον Αιγύπτιο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου.

Ο Σαλάχ στο ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα (προπονητής της ο Τζέραντ) βρήκε ξανά δίχτυα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ο παίκτης των «Reds» είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League (14 γκολ) και έχει πείσει και τους πιο δύσπιστους για την αξία του.

Ο Στίβεν Τζέραρντ μετά το μεταξύ τους ματς δεν δίστασε να τον αποθεώσει. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και της Λίβερπουλ είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή ο Τζέραρντ είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. «Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον μόνο αυτό μπορώ να πω για τον Μοχάμεντ Σαλάχ», σημείωσε ο Άγγλος προπονητής της Άστον Βίλα.

Η Λίβερπουλ θέλει να δέσει τον Σαλάχ. Συζητάει για νέο συμβόλαιο μαζί του. Μέχρι στιγμής το θέμα μοιάζει να έχει «παγώσει», αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αιγύπτιος δήλωσε ότι βλέπει το μέλλον του στην αγγλική ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα